Over ons

Nagelhoud transport is sinds 2014 actief, in dat jaar begon Egbert Nagelhoud na jaren in de werkplaats te hebben gewerkt zijn eigen bedrijf. Met een bestelbus begon hij z’n eigen transportdiensten op te zetten. Hoofdzakelijk bestonden die uit wekelijkse vaste binnenlandse routes, maar ook werden er internationale ritten uitgevoerd. Met aanhanger konden er op die manier snel kleine partijen over een grote afstand vervoerd worden. Daarnaast bleef Egbert actief met het onderhoud en reparatie van trucks en trailers.

Vanwege de snelle groei van het transport werd in 2016 de eerste truck aangeschaft, al snel gevolgd door een 2e, 3e en 4e truck. In de beginjaren lag de focus met name op het internationale coiltransport, maar vanaf 2018 kwam het vervoer van zeecontainers daarbij. Inmiddels is zeecontainertransport met een aandeel van ruim 60% de belangrijkste activiteit binnen het bedrijf. In het begin waren dat hoofdzakelijk charterritten, maar inmiddels beschikken we ook over de mogelijkheden om het wegtransport geheel in eigen beheer uit te voeren.

Met een klein en hecht team streven we ernaar om onze klanten tevreden te maken en te houden. Wij streven naar een langdurige en plezierige samenwerking met onze opdrachtgevers. Waarbij zowel de verlader, vervoerder en ontvanger met plezier hun werk uitvoeren.