Nieuws

Oktober 2023

Half oktober is onze laatste aanwinst gaan rijden ter uitbreiding van het bestaande wagenpark. Deze trekker is voorzien van een hefbare en gestuurde voorloopas voor een optimale aslastverdeling. Tevens is deze trekker ook voorzien van aslastbewaking. De trekker voldoet aan de laatste milieueisen en zal voor een groot deel in het containertransport ingezet worden.

Nieuwe trekker

September 2022

Begin September is onze laatste aanwinst gaan rijden. Deze trekker is specifiek voor lzv inzet aangeschaft. Zo is de truck voorzien van schuifschotel voor een optimale aslastverdeling, een sleepas in plaats van een voorloopas om het manoeuvreren makkelijker te maken, aslastbewaking en het nodige chauffeurscomfort. 

Augustus 2022

Deze maand zijn bij ons de eerste WSI modellen afgeleverd. Dit model is bij ons verkrijgbaar, en komt later (gelimiteerd) beschikbaar via andere verkoopkanalen. 

WSI Model

Mei 2022

Vanaf mei 2022 beschikken wij over een (lzv) ecocombi. Met deze combinatie kunnen we elke rit een extra 20ft container meenemen. Hiermee besparen we tijd, brandstof, CO2 en stikstof doordat we niet voor elke container apart naar de haven hoeven te rijden. 

Lzv Ecocombi